FOODDEFENSE.be

Powered by AMNorman

Haal onze expertise in huis.

 

 

Bedrijven die aan de VS leveren zijn er ongetwijfeld reeds mee geconfronteerd. Wallmart stuurt wereldwijd een schare auditors uit om bij zijn toeleveranciers het Food Defense Plan aan een bijzonder kritische blik te onderwerpen. Bedrijven die lager scoren dan 70% verliezen hun erkenning als leverancier.

 

IFS mikt op de VS, en schreef daarom een afzonderlijk hoofdstuk Food Defense in de standaard. Het lijkt onvermijdelijk dat ook BRC en FSSC zullen volgen met steeds strenger wordende eisen.

 

Begin eraan !

IFS gecertificeerde bedrijven kunnen er niet meer omheen, andere bedrijven zullen in de toekomst met Food Defense worden geconfronteerd.

Maar hou het eenvoudig!

Want voor je het beseft kijkt jouw bedrijf nog maar eens tegen een ontzagwekkende papierberg aan, en verlies je jezelf in tomeloze administratie.

Hoe doe je dat ?

Met onze jarenlange ervaring in het vereenvoudigen van HACCP en food safety managementsystemen slaagden wij erin om een eenvoudig (digitale format) food defense plan te ontwikkelen. TACCP en VACCP inbegrepen, en getoetst aan alle huidige standaarden.

Ook in de praktijk, want we pasten het format toe in de sector, en slaagden met glans in diverse Wallmart en IFS audits.

Één file, en je bent gelanceerd.

Dit format kan u van ons gratis krijgen via onze food defense expert, en hij leert je in één dag het document gebruiken in jouw eigen onderneming.

Neem vrijblijvend contact voor meer informatie, bijkomende vragen of een afspraak.

Copyright © 2012. AMNorman. All Rights Reserved